Information

HOME > Information » イベントInformation > WOAH(国際獣疫事務局)Food Safety Webinar Series 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)

イベント

WOAH(国際獣疫事務局)Food Safety Webinar Series 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)

掲載日: 2023年10月21日

【10月25日開催】WOAH(国際獣疫事務局)Food Safety Webinar Series 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)」

WOAH(国際獣疫事務局)Food Safety Webinar Series 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)」が開催されます。

日時 2023年10月25日(水)14:00~16:00
会場 オンライン(ZOOM)開催
テーマ 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)」
参加費 無料
主催 WOAH Collaborating Centre for Food Safety Consortium (Research Center for Food Safety, The University of Tokyo)
[国際獣疫事務局食の安全コラボレーティングセンター (当研究科附属食の安全研究センター)]
申込 ※申込みはこちら(https://rr-asia.woah.org/2023FoodSafety)の『Register to the ZOOM」から
※言語は英語になります。

プログラム

14:00-14:15 Introduction of FS CC Consortium and the webinar series

Prof. Kazuhiro Hirayama (Research Center for Food Safety and Dept. Veterinary Medical Sciences, Univ. Tokyo)

14:15-14:45 Lecture 1: Food allergy caused by livestock products
Prof. Naoki Shimojo (Center for Preventive Medical Sciences, Chiba Univ.)
14:45-15:05 Lecture 2: Approaches to control allergenicity through food and nutritional measures
Prof. Satoshi Hachimura (Research Center for Food Safety, Univ. Tokyo)
15:05-15:20 Lecture 3: Approaches to control allergenicity through animal biotechnology
Assoc. Prof. Shigeru Kakuta (Dept. Veterinary Medical Sciences and Research Center for Food Safety, Univ. Tokyo)
15:20-15:45 Discussion
Moderated by Prof. Satoshi Hachimura
15:45-16:00 Wrap-up

ポスター(A4)はこちら

PageTop
error: 右クリックはお使いになれません。