イベント
WOAH(国際獣疫事務局)Food Safety Webinar Series 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)
掲載日: 2023年10月21日
【10月25日開催】WOAH(国際獣疫事務局)Food Safety Webinar Series 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)」
WOAH(国際獣疫事務局)Food Safety Webinar Series 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)」が開催されます。
日時 | 2023年10月25日(水)14:00~16:00 |
---|---|
会場 | オンライン(ZOOM)開催 |
テーマ | 「Understanding allergy of livestock products (畜産物によるアレルギーを理解する)」 |
参加費 | 無料 |
主催 |
WOAH Collaborating Centre for Food Safety Consortium (Research Center for Food Safety, The University of Tokyo) [国際獣疫事務局食の安全コラボレーティングセンター (当研究科附属食の安全研究センター)] |
申込 | ※申込みはこちら(https://rr-asia.woah.org/2023FoodSafety)の『Register to the ZOOM」から ※言語は英語になります。 |
プログラム
14:00-14:15 | Introduction of FS CC Consortium and the webinar series Prof. Kazuhiro Hirayama (Research Center for Food Safety and Dept. Veterinary Medical Sciences, Univ. Tokyo) |
---|---|
14:15-14:45 | Lecture 1: Food allergy caused by livestock productsProf. Naoki Shimojo (Center for Preventive Medical Sciences, Chiba Univ.) |
14:45-15:05 | Lecture 2: Approaches to control allergenicity through food and nutritional measures Prof. Satoshi Hachimura (Research Center for Food Safety, Univ. Tokyo) |
15:05-15:20 | Lecture 3: Approaches to control allergenicity through animal biotechnology Assoc. Prof. Shigeru Kakuta (Dept. Veterinary Medical Sciences and Research Center for Food Safety, Univ. Tokyo) |
15:20-15:45 | DiscussionModerated by Prof. Satoshi Hachimura |
15:45-16:00 | Wrap-up |