お知らせ
食の安全研究センター共催・日本食品免疫学会主催シンポジウム
掲載日: 2008年5月14日
Prevention and Treatment of Allergy by Foods
日時 | 2008年 5月14日(水) 9:00ー12:00 |
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場所 | こまばエミナース |
主催 | 日本食品免疫学会 |
共催 | 食の安全研究センター |
プログラム
オーガナイザー | Naoki Shimojo (Chiba Univ.) |
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座長 | Naoki Shimojo (Chiba Univ.) Satoshi Hachimura (Univ. of Tokyo) |
「Overview of dietary practice in development of immune tolerance」 Meri K. Tulic (School of Paediatrics and Child Health, University of Western Australia, Perth, Australia) 「Prebiotics in atopic dermatitis infants and children with 1- kestose,a fructo-oligosaccharide」 「Effects and the mechanisms of probiotics in the treatment of Japanese cedar pollinosis」 「Flavonoids as anti-allergic substances」 「Improvement of Allergic Hyper-Reactive Constitution by Changing the ω6/ω3 Fatty Acid Balance of Dietary Lipids」 |